top of page

HARTING

1. september 1945 grunnla Wilhelm og Marie Harting et selskap ved navn "Wilhelm Harting Mechanical Workshops".

I en liten hall på ca 100 m2 i et Minden verksted begynte de å produsere apparater for hverdagens behov.

Grunnlegger Wilhelm Harting erkjente tidlig at den fremvoksende tyske industrien trengte tekniske produkter. Deres engasjerte ansatte og innovative ideer hjalp dem med å jobbe mot målet om å utvikle en kobling som ville være robust, enkel å håndtere og anvendelig for en rekke formål. Wilhelm Harting hadde lenge erkjent behovet for et slikt produkt.

Like etterpå gjorde Han®-kontakten sin overbevisende markedsdebut og fortsatte med å sette en globalt anerkjent standard. Han har vært ryggraden i Technology Group under alle endringene.

I mellomtiden har HARTING Technology Group blitt en global leder som leverer tilkoblingsløsninger for de tre viktigste livslinjene innen industriell teknologi – data, signaler og kraft – med 14 produksjonssteder og 43 salgsselskaper over hele verden.

Selskapet produserer også elektroniske kasseapparater for detaljbruk, elektromagnetiske aktuatorer for bil- og industriserieproduksjon, ladeteknologi og kabler for elektriske kjøretøy, samt maskinvare og programvare for kunder og applikasjoner innen automasjon, robotikk og transportsektoren.

"Jeg vil ikke se at noen produkter blir returnert."

Disse ordene av Wilhelm Harting gjør det klart at det ble satt like mye pris på høy kvalitet den gang som i dag.

Vi skaffer hele sortimentet til Harting, alt fra industri til IoT / IT og anleggskontakter.

bottom of page