top of page

PONSSE OY

Verdensledende teknologi.

Ponsse er en av verdens ledende produsenter av skogsmaskiner, og den kundeorienterte driften styres fortsatt av skogsmaskinentreprenørers ønsker og behov.

Vieremä -fabrikken har utvidet seg fra 300 m2 til fire hektar, men vårt oppdrag er det samme - å bidra til kundenes suksess med produktive og pålitelige PONSSE skogsmaskiner og -tjenester.

PONSSE skogsmaskiner er basert på miljøvennlig "Cut-To-Length" (CTL) hogst, der trær felles, avgrenses og kuttes i forskjellige tømmerassortiment før de forlater skogen.

Vårt produktsortiment dekker alle størrelseskategorier av skogsmaskiner, fra første tynning og høsting av skogenergi til kraftig regenerativ hogst, samt alle hogststeder, fra myk jord til bratte skråninger.

PONSSE -produktene og deres viktigste komponenter er designet og produsert av Ponsse i Vieremä. Dette garanterer at vi forblir i forkant av utviklingen og at våre produkter oppfyller kravene til skogspersonell.

Et godt produktsortiment og konfidensielle kundeforhold er Ponsses grunnsteiner, sammen med sine sterke verdier, engasjert personell, samt historie og tradisjoner. Vi fortsetter å følge stien som er klarert av Einari: "Vi produserer de beste skogsmaskinene i verden."

Anleggsmaskiner

Allied Engineering AS er stolte over å kunne representere Ponsse, og for at vi får være en del av et verdensomspennende lag med dyktige medarbeidere.

bottom of page