top of page

SKF 

Det er mye vi alle tar for gitt.

Vi regner med at trikker, T-banetog og busser tar oss trygt og bærekraftig gjennom byene våre. Vi stoler på at vannbehandlingsanlegg forsyner oss med ferskvann, og at næringsmiddelindustrien beskytter oss mot allergener og bakterier. Vi forventer at vindparker holder lysene på, og at bilene skal være elektriske. Det er en million andre behov som hver dag må tilfredsstille – og en planet å ta vare på.

I en verden formet av befolkningsvekst, urbanisering, digitalisering og miljøhensyn, er industriell virkelighet den sanne utfordringen. Og det er akkurat der vi i SKF ønsker å være. Rett i sentrum, og sørger for pålitelig rotasjon for den virkelige verden.

Vår ekspertise er bygget på utvikling, design og produksjon av lagre, tetninger og smøresystemer. Og vi tilbyr også maskinhelsevurdering, engineering og reproduksjonstjenester. Men det vi egentlig tilbyr er en arena for innovasjon – en mulighet for våre kunder til å bruke verktøyene vi tilbyr til å utforske, forbedre eller revurdere ytelsen til deres roterende utstyr.

Et sted hvor selv den minste justering kan gjøre en stor forskjell.

SKF lagre finnes i nesten alt av skogsutstyr, industri og anleggsmaskiner over hele verden, vi skaffer det aller meste innenfor sortimentet til SKF, både som komplette sett eller bare løse deler. 

bottom of page